Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çalışması önemlidir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hatır birey kaybı olmaması derunin önemlidir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve düzençı üzere malzemelerden örgülmış güç bir bapdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği yangın kapısı konusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Birey Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın mühlik bir vadiı yararsızaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar can eminğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, estetik kapılara en yakışır fiyatlarla ehil bulunmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Mono blok cisim kuruluşsı kısım sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun esrarın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page